Тито Виланова изведе Барса за първа тренировка

снимка: fcbarcelona.cat

Футболистите на Барселона направиха тази сутрин първа тренировка под ръководството на новия старши-треньор Тито Виланова, който наследи клубната легенда Хосеп Гуардиола на кормилото на тима.

 

След като вчера Лионел Меси и компания се подложиха на традиционните медицински прегледи, днес играчите на "лос кулес" тренираха за първи път под ръководството на новия си наставник.

 

На разположение на Виланова все още не са испанските национали, които спечелиха Евро 2012 с "Ла Роха", но след дълго лечение на контузии се завърнаха Давид Вия и Андреу Фонтас.

 

Тренировката на Барса започна в 09.00 часа местно време, като тренировки поднови и бразилецът Даниел Алвеш, който се възстановяваше от фрактура на дясната си ключица. Травми продължават да лекуват Исаак Куенка и Тиаго Алкантара.

 

Осем футболисти от втория отбор на Барселона тренираха днес с останалите. Ойер, Серхи Гомес, Пианас, Серхи Роберто, Илие, Рафиня, Кико Фемения и Лобато се готвиха със звездите на "блаугранас", като втората тренировка за деня е насрочена за 19.00 часа.