Анатоли Нанков честити титлата на Лудогорец

снимка: Булфото

Помощник-треньорът на Стойчо Младенов в ЦСКА - Анатоли Нанков - видимо бе разочарован от загубата на „армейците" в Разград, която донесе титлата на Лудогорец. „Орлите" спечелиха срещата с 1:0 след по-добро първо полувреме, докато след почивката инициативата бе в състава на „червените", но на два пъти те нацелиха гредите и в крайна сметка трябваше да се примирят с поражението.

 

"Видяхте, че отборът не се намираше в добро състояние след втория пролетен кръг, но направихме каквото можахме", каза Нанков в качеството си на част от щаба, който все пак изведе ЦСКА до директен финал за титлата и се окичи със сребърните медали в шампионата.

 

„Съжалявам, че загубихме титлата по такъв нелеп начин, но виждате, че нацелихме три греди и това си беше наш мач за печелене", каза още той веднага след края на срещата.

 

„Всичко в Лудогорец е много хубаво и братя Домусчиеви заслужават само похвали за това, което са изградили. Честитя им титлата.

 

Мисля, че главният съдия прекалено много бавеше играта и това бе малко в полза на домакините.

 

След като резултатът беше 1:0, направихме всичко по силите си, за да изравним, но малко не ни стигна", завърши помощник-треньорът на ЦСКА.