Нови дебютанти в групата на Черно море

снимка: chernomorepfc.bg

Поредни дебютанти попаднаха в групата на Черно море за утрешното домакинство на Локомотив Пловдив, информира Арена Варна.

 

След като срещу ЦСКА за първи път в тимовия лист на моряците бе вписан нападателят Кристиян Димитров-Кико, сега към него се присъединиха нови две момчета от школата.

 

След днешната тренировка, треньорът Стефан Генов взе на лагер в курорта „Св. Константин и Елена" защитника Георги Радев и нападателя Атанас Илиев. Първият взе участие в някои от зимните контроли на моряците, докато Илиев не е играл за мъжете дори в приятелски мачове. Той е един от голмайсторите на юношите старша възраст, които участват в елитното първенство до 19 години.


Ако някой от тримата се появи утре на терена, то ще запише официален дебют със зелено-бялата фланелка в „А" група. Това се отнася и за Слави Сталев, който също е в групата. С моряците е и венесуелският халф Марлон Фернандес, който обаче със сигурност няма да вземе участие в срещата с пловдивчани.


Аут за мача са Росен Колев, Ивелин Янев, Хермес Паломино и Мирослав Манолов. Двубоят е от 15,30 и ще бъде предаван пряко по ТВ7.