Нуно Пинто в групата на Левски за мача с Черноморец

снимка: БТА

Нуно Пинто попадна в групата на Левски за двубоя от "А" група срещу Черноморец (Бургас), въпреки че все още не е напълно възстановен от травмата си.

 

Старши треньорът Ясен Петров позволи на португалския защитник да тренира два поредни дни с топка, но ще прецени минути преди началото на мача дали е редно да рискува със здравето му.

 

Ако остане на пейката, Пинто ще бъде заменен от Орлин Старокин. От групата на Левски отпадна наказаният Владимир Гаджев, който ще бъде заменен от юношата на тима Радослав Цонев.

 

"Най-сериозните ни проблеми са свързани с Пинто", призна треньорът на Левски Ясен Петров на пресконференция днес. "Вчера той тренира с топка и ако бъде здрав, ще го включим в групата за мача. Може би ще направим някои корекции, но те няма да бъдат големи, защото е рисковано.

 

Не знаем кои играчи ще бъдат здрави, дали ще вали и на какъв терен ще играем. Надявам се, че ще постигнем добър резултат, независимо от всичко.

 

Всеки футболист трябва да бъде готов за това. Младите трябва да тренират, да работят здраво и да мечтаят да играят с фланелката на Левски."

 

Групата на Левски: Пламен Илиев, Димитър Илиев, Дъстли Мулдер, Александър Башлиев, Иво Иванов, Орлин Старокин, Сюлейман Диамутен, Нуно Пинто, Йордан Милиев, Даниел Димов, Радослав Цонев, Антонио Вутов, Жозе Жуниор, Кристовао Рамос, Даниел Младенов, Тони Калво, Христо Йовов, Иван Цветков и Симеон Райков.