Сашо Младенов и Атанас Борносузов ще направят първа тренировка с Локо София

снимка: Булфото

Нападателят Александър Младенов и полузащитникът Атанас Борносузов ще направят днес след обяд първа тренировка с Локомотив (София), но няма как да бъдат картотекирани за утрешното столично дерби със Славия, заяви за БТА спортният директор Георги Марков.

 

"И Младенов, и Борносузов са опитни футболисти, но първо нашият старши треньор трябва да прецени нивото им, колко могат да ни бъдат от полза. И едва след това ще решим кога да ги картотекираме, каза още Марков.

 

"Наистина неприятно беше да си тръгнем само с точка от Търговище, но какво да се прави. И това го има във футбола. Не можем да обвиним домакините, че искат и те да печелят точки. Ето, виждате, че и Лервски загуби у дома- дори по-неочаквано от нашата пропусната победа. Така че важното е как ще излезеш от такава ситуация, защото може да се случи на всеки, каза още Марков.

 

Той допълни, че всички в отбора са здрави, няма контузени и най-доброто от Локомотив ще излезе срещу Славия.

 

"Не сме имали разговори с футболистите, а и няма нужда. Най-важно е да се покаже на терена, че има промяна. Очакваме оспорвано столично дерби и единствено победа, заяви още Марков.

 

Той гарантира, че организационни проблеми този път на стадион Локомотив няма да има, след като точно такива неуредици забавиха началото на мача с Видима-Раковски при предишното домакинство. Сега всичко е под контрол и публиката е очаквана на стадион Локомотив утре след обяд.