Стоичков: Доволен съм от мъжката игра

снимка: Булфото

Старши треньорът на Литекс Христо Стоичков заяви, че е доволен от представянето на футболистите си след победата с 2:0 над Миньор (Перник) в Ловеч, която класира "оранжевите" за полуфиналите в турнира за Купата на България. Камата добави, че освен от резултата, най-вече се радва, че възпитаниците му са успели да се опазят от контузии.

 

"Доволен съм от мъжката игра и от това, че от първата минута искахме да победим. Най-вече съм доволен, че няма контузии. Търсим най-доброто за всеки мач. За мен най-важното е, че момчетата осъзнават важността на всеки мач", коментира Христо Стоичков.

 

"Играем мач за мач и се подготвяме за всеки мач поотделно. В събота имаме важен мач срещу Славия. Мисля ден за ден, тренировка за тренировка и мач за мач", добави Камата.

 

На въпрос има ли предпочитания за евентуалния съперник на полуфиналите, Стоичков каза, че няма такива, настоявайки, че отборът трябва да играе за победа във всеки мач, а не да прави сметки. "Уважаваме нашите съперници. Трябва да победим всеки, ако искаме да спечелим купата", категоричен бе наставникът на ловчанлии.