В Гърция се радват на усмивката и гола на Бербатов (ВИДЕО)

снимка: PAOK FC

Димитър Бербатов отново се усмихва, отново изпитва удоволствие от играта и съвсем логично реализира първия си гол за 2016-та година, обобщават медиите в Гърция. ПАОК срази с 3:0 АЕЛ (Калони) в турнира за Купата и продължава напред с общ резултат 4:2, като българският нападател се появи на терена в 60-ата минута и оформи крайното измерение на успеха на домакините.

Медиите в южната ни съседка обръщат голямо внимание именно на повишеното настроение в поведението на българина на терена и опитват да обяснят с него по-добрата му спортна форма, след като през последния месец за Бербатов повече се пишеше в негативен аспект.

Треньорът на ПАОК Игор Тудор, за когото се е твърдяло неведнъж, че е в конфликт с българския нападател, също изрази задоволство от представянето на Бербо. Медиите в Гърция пък разпространиха информацията, че собственикът на ПАОК е недоволен от решението на Тудор да използва Бербатов главно като резерва и изисква повече игрови минути за футболиста, който взима най-високата заплата в клуба.

Въпреки че традиционно е активен в социалната мрежа Фейсбук, засега Бербатов не е публикувал ново съобщение до феновете си, въпреки че имаше повод да го направи след решителното попадение в мача за Купата.