Бербатов на гости на Юнайтед в Гърция

снимка: PAOK FC

Димитър Бербатов направи неочаквано завръщане в "Манчестър Юнайтед" в Солун, пише "Стандарт". Българинът посети местния фенклуб на "червените дяволи", който е и най-големия в страната.

Той се срещна с множество фенове в Македонския дворец в Солун. Там Бербо успя да разпише много автографи и да се снима с всички. Българинът подари и негова фланелка на "Юнайтед" на председателя на фенклуба Джон Камбури.

"Не можем да повярваме, че Бербатов бе при нас. Той е един от най-великите играчи. Бяхме много разочаровани, когато напусна "Манчестър". Искахме да остане още", заявиха от фенклуба.

Българинът им пожела още много положителни емоции с "Юнайтед". Феновете пък му заръчаха да вдигне титлата на Гърция с ПАОК.

Иначе днес в Гърция чакат да почне титуляр за първи път. Солунският тим гостува на "Атромитос". Преди двубоя един от играчите на домакините се скъса да хвали Бербо. "Отдавам заслуженото му. Той е играч от световна класа. Определено ще вдигне нивото на гръцкия футбол. Дано да дойдат още като него", заяви Сократис Фитанидис от "Атромитос". "Все пак ние искаме да спечелим. Вярвам, че ще спрем Бербатов и ПАОК", заяви още играчът.