Какво обича най-много агент 008 Стоичков след успешна мисия?

Легендата на българския и световния футбол Христо Стоичков разкри какво обича най-много след тежък и ползотворен работен ден. 

След превъплъщаването си в суперагент 008 в преследване на Ариен Робен в Амстердам преди няколко дни (за контролата Холандия - Мексико), този път Камата посети Беларус, където се отдаде на заслужена почивка.

Ицо работи като анализатор и коментатор за американската телевизия за испаноговорящи - "Унивисион", а задачата му в Беларус бе да отразява контролата между домакините и Мексико. 

Присъствието на звезда от такъв ранг, веднага породи слухове, че Модерния ляв е кандидат за селекционер на националния отбор на бившата съветска република.

Стоичков пусна в интернет любопитно видео, на което се вижда, че както да прави умели репортажи - българинът знае и как да си почива. Действието се разиграва в столицата на Беларус Минск, а Камата изглежда повече от доволен.

"Приятели! Във ваканция съм. Вече забравих всичко. Мисията невъзможна в Амстердам се оказа изпълнима. Сега съм в Минск. Един прекрасен град", започва разказа си за зрителите на "Унивисион" Стоичков.

 

Следват кадри от града и крачещият край стадиона Стоичков, който обяснява, че е играл там, както и че в момента се строи ново съоръжение с капацитет 20 000 места. 

Най-безценният момент в репортажа е сцена в джакузито, в която българинът се обръща към своя колега:

"Приятелю Едгар! След пътувания с коли, колело и кораби накрая мисията е изпълнена. Това обичам най-много – гореща вода и студено шампанско!

Свърших си работата. Мисия 008 приключи. Сега искам само да се наслаждавам. Поздрави на всички и прегръдка за теб", след което Ицо си потапя главата във водата: