Роналдиньо даде интервю само на Христо Стоичков

снимка: youtube.com

Роналдиньо застана чинно за 30-минутно интервю пред Христо Стоичков след дебюта му в мексиканския футбол.

Бразилската звезда вкара гол за новия си клуб Керетаро, който разгроми Чивас с 4:1 като гост в Гуадалахара.

Стоичков бе изпратен със специална задача от своите работодатели - телевизионния канал “Унивижън”, който всеки месец увеличава аудиторията си.

Шефовете знаеха, че никой друг не може да уреди интервю с Роналдиньо. И така стана - бразилецът говори единствено пред Камата, като отиде специално в неговото студио на стадиона.

“Срещнахме се две “Златни топки”, много неща имаше за казване”, разказа Стоичков от Гуадалахара.

“Роналдиньо каза, че е изключително щастлив да бъде част от мексиканския шампионат - разкри още от интервюто си Стоичков. - Тук се опитаха да изкарат, че дошъл за пари. Глупава работа - Роналдиньо има достатъчно пари. Играе за удоволствие и го показа още в първия си мач.”

Една от основните теми се прехвърлила след интервюто и в личния разговор между двамата - силния старт на Барселона в Примера дивисион.

“Златните топки” от “Камп Ноу” видимо доволни от каталунците анализирали ситуацията в испанското първенство.

Накрая Роналдиньо помолил Стоичков по-често да отскача за неговите мачове, за да са все така впечатляващи като в дебюта му.

Освен гола от дузпа бразилската мегазвезда се отличи и с виртуозна асистенция. Заради Роналдиньо шефовете на Керетаро наеха специално 12 бодигардове за целия престой на отбора.

"Труд"