ВИДЕО: Марадона пиян на кирка, иска още музика в 7 сутринта

Диего Марадона е несъмнено един от най-великите футболисти в историята, но в личен план аржентинският магьосник винаги е бил меко казано противоречива личност.


Въпреки, че Дон Диего изглежда е оставил зад гърба си тежката зависимост от наркотиците, която за малко не му струва живота, легендата на Наполи и Бока Хуниорс очевидно продължава да си попийва.


Последната си изцепка Диего Марадона направи в нощен клуб в любимия Буенос Айрес, където световният шампион с Аржентина се развихри както подобава.


Макар и часът вече да бе 7 сутринта, Дон Диего продължаваше да купонясва, докато в един момент от персонала на заведението не спряха музиката, явно готвейки се за затваряне.


Това никак не се хареса на Марадона, който заплаши, че дори ще затвори клуба завинаги, ако музиката не бъде пусната отново.


"Ако не пуснете отново музиката, ще кажа на Морено (един от министрите в аржентинското правителство, б.а.) да затвори това място. Морено е мой човек, а вие ще ми смучете к***", бе записан да крещи Дон Диего към един от работещите в клуба.


През цялата нощ Диего Марадона се забавлява с 22-годишната си годеница Рокио Оливера, като 52-годишният футболен идол дори бе щракнат, докато балансира чаша с бира върху главата си.