Байерн дава Реал (Мадрид) на ФИФА заради Рибери

Генералният директор на баварския колос Байерн (Мюнхен) Ули Хьонес сподели, че немският клуб е готов да подаде официално оплакване в офисите на ФИФА, ако определени хора в лагера на Реал (Мадрид) продължат да дават изказвания пред пресата относно звездата на тима Франк Рибери.

 

Както е известно, въпреки че вече привлече в редиците си Кака, Кристиано Роналдо и Карим Бензема, "Кралският клуб" не крие аспирациите си и към френския национал.

 

"Мисля, че Реал (Мадрид) загуби своето уважение към нас", заяви гневният Хьонес. "Ако те продължат в същия дух, ние сме готови да ги дадем на ФИФА."

 

"Хора като Емилио Бутрагеньо и Зинедин Зидан не спират да говорят за футболист, за когото не би трябвало да го правят, защото този футболист има договор с Байерн. Единствените, които са легитимирани да вършат подобно нещо, са президента Флорентино Перес и спортния директор Хорхе Валдано. Единствената причина, поради която все още не сме подали оплакване, е уважението ни към Бутрагеньо и Хосе Луис Лопес Серано."