Левски дава Коняспор на ФИФА заради Бурабия

снимка: levski.bg

Грандиозен скандал се заформя в Левски заради трансфера на Мехди Бурабия в Коняспор, пише "Меридиан мач". Както вече стана ясно, халфът може да премине в турския гранд, тъй като офертата, която са му отправили е доста примамлива. 

"Сините" обаче не искат да се разделят с французина и са уведомили официално ръководството на Коняспор, че Мехди не се продава. Това обаче не е спряло турците, които са влезли в директен контакт с футболиста, за да му обещаят огромна заплата. Именно това накара Бурабия да напусне самоволно лагера на отбора в Правец. Той е обявил пред ръководството, че няма да тренира, защото не му се играе в Левски и трябва да си "изчисти главата".

"Даваме Коняспор на ФИФА, защото преговарят с Бурабия зад гърба ни. Вече сме им изпратили писмо. Може да им спрем трансферите за 2 години. Мехди пък ще бъде глобен за действията си", обясни пред "Меридиан Мач" Даниел Боримиров.

Според информацията на вестника, последната оферта на Коняспор за французина е 450 000 евро. Въпреки драмите, трансферът все пак може да стане факт, ако турците направят по-голяма оферта, която да задоволи Левски.