Интересно: Бурабия не искал да играе в Левски

снимка: БГНЕС

Една от звездите на Левски Мехди Бурабия е пред раздяла с клуба. Играчът нямал никакво желание да играе за "сините". Това разкри треньорът на столичани Николай Митов веднага след поражението на момчетата му с 0:1 от Черно море в контрола, играна в Правец.

"Искам Бурабия да остане. Самият футболист обаче ми звъни постоянно и ми казва, че не иска да играе в Левски. Един ден говоря с него и той ми казва, че ще направим силен отбор. На следващия казва "не искам да играя", призна Жадното.

"Аз го посъветвах да не прави заобиколки и да не се оправдава с феновете. Аз искам да остане и да градя отбор около него, но... Не знам какво ще стане. Това вече не е моя работа, той има договор до 2018 г., аз го искам в отбора. Не е малък удар неговата загуба, това е човек в основата на отбора и ти казва, че не иска да играе в Левски. Отдавна чакам двама футболисти в средата", каза още Митов. 

За загубата от Черно море, Митов каза, че не е харесал играта на футболистите.

"Имам много забележки. В този мач гледах физическото състояние на играчите до 70-та минута, това беше най-важното. Не трябва да губим такава контрола, не трябва да ни вкарват по този начин. Не съм доволен. Имаме още 10 дни, в които ще изчистим доста неща. Във всеки един аспект ще се подобрят нещата", заяви Митов.