НА ЖИВО! ЦСКА - Левски 3:0

снимка: lap.bg

КРАЙ НА ДЕРБИТО! ЦСКА ГАРАНТИРА ВТОРОТО МЯСТО.

- Три минути добавено време на мача.

- 82-а минута! ГООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ! Давид Симао отново вкара на Левски от пряк свободен удар.

- 72-а минута! ГРЕДА! Бурабия стреля много мощно, но топката се отби от горния страничен стълб.

- 67-а минута! ГООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ! Кулма вкара за 2:0. Първо Каранга се измъкна зад защитата на Левски и стреля, Кърстев изби, но топката отиде в Густаво Кулма, а той не пропусна.

- 66-а минута! Десподов имаше хубава възможност да вкара за 2:0.

- 59-а минута! Скучи първи 15 минути от втората част.

Второто полувреме на вечното дерби започна.

КРАЙ НА ПЪРВАТА ЧАСТ!

- 37-а минута! Нов шанс за ЦСКА. Кръстев направи грешка и Каранга открадна топката, но после стреля неточно.

- 25-а минута! Един от резервните играчи на Левски пострада при загрявка до Сектор "Б". Бомбичка удари младока и доктора на "сините" трябваше да му окаже помощ.

- 12-а минута! НЕВЕРОЯТЕН ШАНС ЗА ЦСКА. Десподов проби в наказателното поле, центрира остро към Каранга, а нападателят стреля с глава, но Кръстев отрази.

- 11-а минута! ЦСКА определено е по-ориентираният отбор и създава по-опасните положения.

- 1-а минута! ГОООООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛЛ! Давид Симао от фаул край тъчлинията изненада Николай Кръстев и ЦСКА е напред в резултата - 1:0.

НАЧАЛО НА ВЕЧНОТО ДЕРБИ

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Време е за вечното дерби. ЦСКА срещу Левски в предпоследен мач от Първа лига за този сезон. Двубоят се явява директна битка за второто място в класирането. Днес от 18:30 на Националния стадион "Васил Левски" ще се разбере кой ще играе от първи кръг в Лига Европа и кой отива на баражи за турнира с Верея, Sporta.bg ще проследи двубоя на живо.

ЦСКА е единственият тим, който няма загуба в плейофната фаза на първенството – 5 победи и 3 равенства. В същия период след редовния сезон Левски пък натрупа цели три поражения.

ЦСКА спечели последната среща с 3:0. През сезона обаче Левски победи 1 път с 2:1, а първият двубой завърши наравно 1:1.

Треньорът на Левски Николай Митов със сигурност си е взел поуки от предния мач и ще излезе по различен начин този път. В защита за "сините" се връщат Давид Яблонски и капитанът Веселин Минев.