Стамен Белчев преди мача с Гонзо: Очаква ни тежка битка

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев очаква труден мач с Черно море в Каварна в събота. Белчев разкри кои футболисти са с проблеми и вероятно няма да вземат участие в мача с играчите на Георги Иванов - Гозно.

„Очакваме един труден мач, ако не подходим сериозно и отговорно по време на двубоя. Футболистите осъзнават, че остават пет мача до края и трябва да дадат максимума, да покажем постоянство от последните кръгове и да зарадваме феновете, които ни подкрепят”, заяви Белчев пред клубната телевизия.

„Кирил Десподов и Петрус Бумал се завръщат след контузии и са напълно възстановени. За съжаление днес по време на тренировката Руи Педро получи контузия, заради която в последния момент остава извън състава. Всички други са здрави. Утре имаме една тренировка във Варна и ще преценим кои ще започнат мача“, каза още спецът.

„Мисля, че футболистите са разумни мъже и осъзнават, че всеки един мач е важен. Ние няма право да си избираме мачовете. Щом си футболист на ЦСКА, към всеки един двубой трябва да се подхожда с необходимата концентрация. Към тях очакванията са високи, но те заслужиха това“.

„Двата отбора се познаваме добре. Черно море е един от агресивен и дисциплиниран отбор. Има едни от най-опитните футболисти и амбициозен треньор. Нямаме право да подхождаме несериозно и да подценяваме съперника. Затова очаквам мачът да бъде тежък".

„За предстоящия цикъл с по два мача на седмица физически сме подготвени добре, гарантирам за това нещо. Надявам се само да няма контузии през този период. Имаме 20 дни, в които трябва да изиграем пет мача и да запазим добрите впечатления, които оставихме напоследък“, завърши Стамен Белчев.