Депутат взриви супер дербито ЦСКА - Лудогорец (СНИМКИ)

галерия:

ЦСКА загуби дербито на 26-я кръг срещу Лудогорец с 0:2. А гнева на феновете се изля върху собственика на "орлите" Кирил Домусчиев.

Sporta.bg проследи двубоя на живо и всичко по-интересно може да видите ТУК.

Моци откри резултата, а Кафу удвои. И при двата гола обаче имаше съмнения за засада. Главният съдия пък на двубоя Стефан Апостолов стана депутат от ГЕРБ.

В четвъртък търгът за емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД бе провален. На "Армията" собственикът на "червените" Гриша Ганчев обвини индиректно затова боса на Лудогорец Кирил Домусчиев. Мнението на Ганчев споделиха и феновете на ЦСКА.

Затова двубоят започна с хвърляне на кренвирши по играчите на Лудогорец, обиди и псувни.

ЦСКА е с последно предупреждение за изваждане от групата, но това не попречи на феновете да използват обиди на етническа основа към играчите, шефовете, треньорите и привържениците на Лудогорец.

4164654

Ядат на "червените" фенове бе насочен главно към Кирил Домусчиев. За него не направен и специален транспарант. В който "армейците" опитаха да нарисуват цялата ситуация, който се разигра в четвъртък по време на търга. Босът на шампионите бе изобразен като ориенталска танцьорка, която хвърля пари и е кукловод на тримата глупаци. Те пък от своя страна са тръгнали към емблемата. Това символизира трите фирми, които искаха да участват в търга и бяха свързани с Кирил Домусчиев. После обаче транспаранта се разгъна от феновете и между глупаците и емблемата изскочи маскиран фен, готов да се бие.

"Взе си к*рва за жена, но няма да имаш ЦСКА", пък гласеше друг транспарант.

4164655

4164656

4164657

4164653