НА ЖИВО! ЦСКА - Лудогорец 0:2 КРАЕН

галерия:

снимка: cska.bg

КРАЙ! Лудогорец победи ЦСКА с 2:0.

- Дерменджиев показа, че дори не иска да получи и един гол от ЦСКА, след като извади централният си нападател и вкара защитник.

- Феновете на ЦСКА пък запяха националния химн.

- Култово! Дикторът на стадиона нагнетява напрежение на трибуните, след като заяви, че и двата гола на Лудогорец са от засада. Това със сигурност ще повлияе и на преценката на съдията до края на двубоя.

- 53 минута! УНИКАЛЕН ПРОПУСК! Каранга излезе сам срещу вратаря, но той отрази удара му. Каранга обаче получи топката пак от Арсеньо и на празна врата вместо да я вкара, той я изчисти в аут!

- Начало на второто полувреме!

4164650

Мощни освирквания за Лудогорец и съдиите в двубоя.

КРАЙ НА ПЪРВОТО ПОЛУВРЕМЕ

- 41 минута! ГООООООООООООООООООООООООЛЛЛЛЛЛЛ! Лудогорец нанася втори удар! Кафу вкара след страхотна контраатака и хубав пас от Вандерсон, който овладя извеждащия пас.

- 35 минута! Пинто стреля от 20 метра, но прати топката точно във вратаря на Лудогорец.

- 31 минута! Десподов имаше уникален шанс да върне равенството, но прати топката над вратата.

- 28 минута! ГОООООООООООООООООООЛ!!!! Козмин Моци изведе шампионите напред в резултата. Той засече топката след центриране на Вандерсон от пряк свободен удар. Моци закова хубав гол, след като топката се отклони от гредата и после се оплете в мрежата.

- 20 минута! Рубен Пинто притесни сериозно вратаря на Лудогорец, а Каранка не успя да добави от няколко метра.

Националният селекционер Петър Хубчев е на "Армията". Той е пропътувал разстоянието от Стара Загора до София, тъй като бе под Аязмото да гледа Берое и Локо (Пд) по-рано днес. Треньорът на "смърфовете" Едуард Ераносян също е в ложите на "Българска Армия". Тук е бившият треньор на ЦСКА Милен Радуканов, който сега води Пирин.

Феновете на ЦСКА предлагат страхотна атмосфера и красива хореография.

Начало на мача!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ЦСКА приема Лудогорец в мач последния кръг на редовния сезон в Първа Лига. Дербито на 26-я кръг обаче е повече от двубой на терена. Очаква се напрежението да е повече на трибуните, тъй като само преди два дни търгът за емблемата и активите на ПФК ЦСКА АД бе провален. На "Армията" собственикът на "червените" Гриша Ганчев обвини индиректно затова боса на Лудогорец Кирил Домусчиев.

Sporta.bg ще следи битката на терена и на трибуните на живо.

Според Ганчев и феновете на ЦСКА, собственикът на "орлите" е изпратил други кандидати, които да се включат в търга. "Има големи комплексари във футбола в България в момента и панаирите постоянно трябва да са на "Армията", когато всичко трябва да е спокойно", заяви в четвъртък Ганев, обвинявайки индиректно Кирил Домусчиев.

Все пак двубоят на "Армията" противопоставя два от най-добрите отбори в родния футбол. ЦСКА ще опита да спре черната серия срещу Лудогорец. "Армейците" вече 13 мача нямат победа над "орлите" и са отбелязали едва 4 гола в сблъсъците до сега. "Червените" имат едва 4 равенства.