Дерменджиев: Хубава победа, но още не сме шампиони, контузията на Дяков е сериозна

снимка: БГНЕС/EPA

Треньорът на Лудогорец Георги Дерменджиев остана доволен от победата с 5:0 над Локо (ГО). Според специалистът обаче още нищо в първенството не е решено и "орлите" ще продължат да играят концентрирано.

Дерменджиев разкри, че, контузията на Светослав Дяков е сериозна. Капитанът бе заменен принудително. Голямата въпросителна е и дали той ще е на линия за световната квалификация на България срещу Холандия в София на 25 март, тъй като травмата му може да го извади за доста време от игра.

„Много добър мач за нас, контролирахме играта изцяло. Имаше някои ситуации, които трябваше да изиграем по-добре, но в крайна сметка това е футболът, може и да се греши. Ранният гол си е ранен гол. В последните мачове вкарвахме през второто полувреме. Вярно е, че ранният гол успокоява, но най-важното е, че навлизаме във форма в последните двубои“, сподели Дерменджиев.

„Контузията на Дяков ще се разбере утре, но мисля, че травмата му е по-сериозна. Дано да има възможност да играе за България, но сега не може да се каже нищо", каза треньорът на Лудогорец.

"Трудно е да се балансира състава, защото имаме 22-ма равностойни футболисти. Това е моя работа и мисля, че се справяме добре", завърши Дерменджиев.