Среща на високо ниво бистри селекцията на ЦСКА

Треньорът на ЦСКА-София Ста­мен Белчев ще проведе сре­ща с ръководството днес. На нея ще се обсъди актуал­ната ситуация около зимна­та селекция и ще се начер­таят някои приоритети за пролетния дял от шампио­ната. Армейците са в на­преднали разговори с някол­ко играчи, но до вчера няма­ше яснота дали са завърше­ни, пише "Тема Спорт". Целта пред клуба е да финализира селекцията до 18 януари, когато е заминаване­то за лагера в Испания.

Днес футболистите се прибират в София, но няма да има събиране или трени­ровка. Първото занимание ще е в понеделник. Тогава от 11:30 часа Белчев и спортният директор Пла­мен Марков ще дадат пре­сконференция, а в 14:00 часа ще започне тренировката. Медицинските прегледи ще бъдат преминати от поне­делник до сряда. Възможно е ЦСКА-София да тренира само в столицата до 18 януари или да проведе кратък лагер в Югозападна България.

В понеделник би трябвало да се представи и нов тре­ньор в екипа на Стамен Белчев. Стана ясно, че той ще е допълнителен асистент, а не наставник на вратарите. Кондиционният спец Томас Нойберт остава.