Домусчиев отвърна на Ганчев: Някои хора прекалено много приказват и носовете им стават дълги

снимка: Булфото

Собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев отвърна на атаката на Гриша Ганчев, с която благодетелят на ЦСКА-София обвини "орлите", че имали "подизпълнители" в първенството. Според Ганчев разградчани са си наредили така нещата, че поне 8 мача на година им се "подаряват". Домусчиев пък смята, че Гриша Ганчев е оказал пряко влияние върху съдиите в родния футбол, за да свирят за ЦСКА.

"Като гледам как му свириха на Гриша Ганчев съдиите в последния мач мисля, че някои хора прекалено много приказват и носовете им стават дълги. Прекалено много злоба и пошлост има в българския футбол, което не е редно. Вместо някой да се учи какво са направили другите, кое е позитивното и положителното, както ние сме правили, да се занимаваш и да оклеветяваш другия, това няма да помогне по никакъв начин за развитието на един клуб и да станеш по-голям човек", каза Домусчиев пред Диема.

Босът на Лудогорец продължава да твърди, че ръководеният от Гриша Ганчев ЦСКА не е ЦСКА. "Неслучайно ги наричам ЦСКА-София, защото това не е ЦСКА!".