Орлетата скачат за победа срещу Бг Лестър

Треньорът на Пирин Стефан Генов сподели очакванията си за предстоящото домакинство на тима срещу Дунав Русе. Специалистът изтъкна, че класа на съперника е видима, за което говорят и резултатите му до момента.

"Това е отбор граден в продължение на три години и мястото му във временното класиране не е случайно. Ние обаче нямаме друга алтернатива, освен да търсим трите точки през всичките 90 минути на мача. Притесняват ме условията, защото теренът ако бъде почистен, ще бъде много тежък за игра. С оглед на атмосферните условия съм принуден в последния момент да реша, кои ще започнат утре" - допълни Генов.

Радостната новина е свързана с връщането в строя на Румен Сандев. Защитникът вече тренира пълноценно и най- вероятно ще започне в титулярните 11-сет. Днес орлетата ще тренират в зала, заради лошите атмосферни условия и липсата на почистени терени. Двубоят с Дунав е утре от 13.00 часа на стадион Христо Ботев. Междувременно служителите на общинско звено "Спортни имоти" започнаха почистване на терена и ако снегът спре да вали още днес, то утре теренът ще бъде в състояние позволяващо да се играе футбол. В противен случай ще се наложи утре преди обяд отново да се направи офанзива по почистване на терена.