Китайците започват да работят с Левски

Китайският телекомуникационен гигант "Huawei" съвсем скоро ще започне да оказва осезаема помощ на Левски. Компанията, която скоро може да се окаже и един от основните спонсори на "сините", се е заела със задачата да изработи новото информационно табло на "Герена". С това обаче няма да се изчерпат техническите нововъведения. От клуба планират да подменят изцяло LED рекламите около терена - ще бъдат поставени нови, пише "Тема Спорт". 

Подобрения ще има и в ложите и скай боксовете на стадион "Георги Аспарухов". Те ще бъдат оборудвани с технологии, които са последен писък на модата, като посетителите в тях ще имат възможност не само да наблюдават срещата и на монитори, но и сами да стопират и повтарят ситуации, които са им направили впечатление.

Очаква се също така българската фирма, която построи новата база на националния отбор, да участва в изграждането на козирката на сектор "А" на "Георги Аспарухов". Компанията има опит в тази област и е построила няколко подобни съоръжения в Азербайджан.