Левски шокира с трансферна цел

Ръководството на Левски желае да усили нападателната мощ. На "Герена" са хвърлили око на бившия ас на Локомотив (София), ЦСКА, Лудогорец и Локомотив (Пловдив) Емил Гъргоров. В момента Бадема е свободен агент. Представители на Левски вече са провели първоначални преговори с играча. "Сините" са му съобщили и парите, които са готови да му плащат. Заплатата е доста висока за играч на неговата възраст - Бадема е роден на 15 февруари 1981 година. Освен това той ще получи и пари на ръка, за да парафира контракт. Засега обаче Гъргоров все още не е дал отговор на поканата от Левски. "Сините" се надяват, че ще получат положителен такъв от юношата на Локо (Сф) до десетина дни.

"Сините" се нуждаят от подкрепления в предни позиции, което се видя в реванша от втория квалификационен кръг на Лига Европа срещу Марибор (1:1). Люпко Петрович вече каза, че се нуждае от поне още трима играчи, като единият задължително да бъде таран, а другият офанзивен халф.

35-годишният Гъргоров за последно бе част от Локомотив (Пловдив) през миналия сезон. Той се нави да подпише с тима от "Лаута", след като акциите на "черно-белите" бяха взети от Христо Крушарски. Гъргоров подписа със "смърфовете" до 30 юни 2016 година. В "А" група той изигра 18 мача за Локо, в които отбеляза 3 гола. След края на кампанията Гъргоров получи предложение да удължи контракта си с Локомотив. Той обаче отказа с мотива, че очаква предложение от чужбина. В момента Бадема е на почивка.

"Тема Спорт"