Много битка и 1:1 между Локо (ГО) и Дунав за Купата

галерия:

Отборите на Локомотив (Горна Оряховица) и Дунав (Русе) не излъчиха победител в първи мач от осминафиналите в турнира за Купата на България.

Двубоят предложи много битка и в крайна сметка се стигна до заслужено реми, като горнооряховските "железничари" и "драконите" оставиха развръзката за реванша в Русе. За съжаление теренът не бе в най-доброто си състояние заради падналия сняг и това затрудни доста футболистите.

Домакините от Горна Оряховица можеха да открият резултата още в 1-ата минута на двубоя, но защитник на Дунав изби топката от голинията.

Резултатът бе открит от Дунав, след като Чакъров смълча публиката по трибуните на стадиона с гол шедьовър със задна ножица в 45'.

Домакините успяха да стигнат до изравнително попадение в последната 90-та минута, когато точен бе Мицаков. Той направи нещо средно между центриране и удар, което изненада стража на русенци и влезе в мрежата му за крайното 1:1.

Мачовете реванши от осминафиналите за Купата на България ще се проведат на 3 декември, като точните дати и часове ще бъдат обявени от БФС по-късно.