Левски пуска 150 билета за феновете преди гостуването на Марибор

снимка: БГНЕС

Ръководството на НК Марибор предостави 800 билета на ПФК Левски за гостуването на „сините“ в Словения на 14 юли в мач от втори предварителен кръг на Лига Европа. След проведените преговори между двата клуба, словенците отпуснаха общо 150 талона повече от предварително отпуснатите 650.

Левски предостави с протокол 650 от билетите на Националния клуб на привържениците за разпространение и продажба между феновете. Така в клуба остават общо 150 талона, които ще бъдат пуснати в продажба в офиса на клуба на улица „Тодорини кукли“ 47. Това ще стане на два етапа. Първо на 4 и 5 юли (понеделник и вторник) притежатели на абонаментни карти, които са и членове на клуба (с платен членски внос), ще имат възможност да си закупят билет с ограничение за един талон на човек.

Останалата бройка ще бъде пусната в продажба на 6 и 7 юли (сряда и четвъртък) за притежатели на абонаментни карти, отново с ограничение до един билет на човек. Талоните ще могат да се закупят между 10:00 и 16:00 часа на първия етаж на офиса в администрацията на улица „Тодорини кукли“ 47. Цената на билетите е 10 евро и ще се продават до изчерпване на количествата.