Стойчо Стоев наглее: В Левски няма златен дъжд, поне не за първия тим

снимка: БГНЕС

Наставникът на Левски Стойчо Стоев бе гост в Сутрешния блок на телевизия Bulgaria ON AIR и още веднъж заяви, че не се притеснява от спекулациите за треньорска рокада на "Герена".

"Да ви кажа честно, не виждам какво ще ме накара да си подам оставката. Колкото повече се спекулира за моето освобождаване, толкова повече съм мотивиран да остана в Левски и да постигна целите, които съм си поставил", заяви Стоев.

Според него отборът се нуждае от повече време и финансови ресурси, за да се стабилизира.

"В медиите излизат страшно много статии за финансовото състояние на Левски, които не отговарят на истината. Говореше се за "златен дъжд" от журналисти, което не е вярно. Тези спонсори, които се привлякоха и парите, които се дават отиват за съвсем други цели, а не за първия отбор. В Левски има спокойствие, има една добра основа – без да има много пари, те се дават редовно", посочи наставникът на "сините" и продължи:

"Когато Георги Иванов ме покани в Левски, дойдох с надеждата и амбицията в един момент Левски да се превърне в този отбор, който е бил в историята и да съумее да донесе много радост на тези верни и многоборй привърженици. Чувствам пълната подкрепа на Иванов и сме в постоянен диалог". Левски е на 8 точки от лидера Лудогорец, а ето как вижда шансовете за шампионска титла Стоев: "Още при отнемането на точки на мен ми беше пределно ясно, че става много трудно. Прекият ни конкурент за титлата е доста сериозен във всякакво отношение и тези 5 точки стават трудни за преодоляване. Но в никакъв случай няма да се откажем. Може да е трудно, но ще се опитаме да затрудним Лудогорец", завърши Стоев.

Наставникът на Левски Стойчо Стоев бе гост в Сутрешния блок на телевизия Bulgaria ON AIR и още веднъж заяви, че не се притеснява от спекулациите за треньорска рокада на "Герена". "Да ви кажа честно, не виждам какво ще ме накара да си подам оставката. Колкото повече се спекулира за моето освобождаване, толкова повече съм мотивиран да остана в Левски и да постигна целите, които съм си поставил", заяви Стоев. Според него отборът се нуждае от повече време и финансови ресурси, за да се стабилизира. "В медиите излизат страшно много статии за финансовото състояние на Левски, които не отговарят на истината. Говореше се за "златен дъжд" от журналисти, което не е вярно. Тези спонсори, които се привлякоха и парите, които се дават отиват за съвсем други цели, а не за първия отбор. В Левски има спокойствие, има една добра основа – без да има много пари, те се дават редовно", посочи наставникът на "сините" и продължи: "Когато Георги Иванов ме покани в Левски, дойдох с надеждата и амбицията в един момент Левски да се превърне в този отбор, който е бил в историята и да съумее да донесе много радост на тези верни и многоборй привърженици. Чувствам пълната подкрепа на Иванов и сме в постоянен диалог". Левски е на 8 точки от лидера Лудогорец, а ето как вижда шансовете за шампионска титла Стоев: "Още при отнемането на точки на мен ми беше пределно ясно, че става много трудно. Прекият ни конкурент за титлата е доста сериозен във всякакво отношение и тези 5 точки стават трудни за преодоляване. Но в никакъв случай няма да се откажем. Може да е трудно, но ще се опитаме да затрудним Лудогорец", завърши Стоев. Прочети още на: http://www.gol.bg/levski/2016-02-29/stoycho-stoev-za-smyanata-si-i-rekite-ot-pari-v-levski-video