Чунчуков недоволства, че е резерва

снимка: ludogorets.com

Нападателят на Лудогорец Цветелин Чунчуков е недоволен от статута си на резерва в тима. 20-годишният нападател изпадна от стартовата единайсеторка след идването на Клаудио Кешеру в Разград, а даже започна да не попада и в групата за мачовете. Досега след трансфера на румънеца бившият играч на Ботев (Пловдив) не е записал нито една минута в първия отбор. Той е ползван предимно в срещите на дублиращата формация на "орлите" в "Б" група. Това никак не се нрави на младока, който дойде в Разград с амбициите да направи голяма крачка в кариерата си. Засега обаче това изглежда доста трудно предвид факта, че наставникът Едуард Ераносян не разчита на него.

В началото на сезона Чунчуков бе първа опция за клуба за изпълнение правилото един българин до 21 години да стартира като титуляр в мачовете в "А" група. Неубедителните му изяви обаче накараха спортно-техническия щаб да започне да залага на крилото Александър Василев. Той също не започна много добре, но постепенно вече влиза в ритъм и дори вкара гол срещу Пирин.

Поне на този етап няма изгледи ситуацията с Чунчуков да се промени, тъй като Клаудиу Кешеру се адаптира бързо. 28-годишният нападател вече има 2 попадения в "А" група в 3 изиграни мача. Младият Чунчуков пък продължава да чака първия си гол за Лудогорец. Досега той не се е разписвал нито за първия тим, нито за дубъла. "Тема спорт"