Христо Янев: Няма какво да коментирам за реакцията на Левски, гледам си моя отбор

снимка: БГНЕС

„Радвам се, че това, което очаквахме, се случи – БФС допусна ЦСКА да участва в елитното ни първенство”, заяви треньорът на „червените” Христо Янев преди заминаването на тима за лагера в Австрия.

„Ние бяхме спокойни и знаехме, че всичко ще бъде в реда на нещата. Сега просто трябва да удвоим усилията си, които полагаме, и ще го направим”, призна още Янев.

„Предстоят ни мачове с доста стойностни отбори, като най-престижна ще бъде контролата ни с италианския гранд Интер. Нямаме за цел да се надиграваме със съперниците ни, а да изградим стойностен отбор. Основната ни задача е да направим една солидна подготовка и да сме максимално подготвени за старта на първенството в края на месец юли.”

„Питате ме за Бьорн Йонсен. Щом той не е тук при нас, за какво да го говорим за него. Няма смисъл...”, лаконичен беше старши треньорът.

Относно заплахата на Левски да напусне първенството, Янев заяви следното: "Без коментар. Излишно е да коментирам другите отбори. Длъжни сме да се концентрираме върху нещата, които правим на терена по време на тренировките и контролите."