Майкъла: Учудва ли някого, че ЦСКА взе трофей преди Левски?

снимка: Булфото

Бившият изпълни­телен директор на ЦСКА Георги Илиев сподели пред "Тема Спорт" своето мне­ние за ситуацията в клуба.

"Съвсем очаквано ЦСКА спечели купа преди Левски. Това учудва ли го някого? Едва ли. Стра­хотен успех за отбо­ра, а от новия сезон очаквам да надгради още повече.

Според мен следващата цел трябва да е спечелва­не на златен дубъл - А група и отново купата. ЦСКА е отбор, който винаги се е борил за най-високите места, така че нямам съмне­ния, че ще се направи подхо­дящата селекция за това", каза Майкъла.

"Няма абсолютно никакво значение с какво дружество се състезава ЦСКА, въпросът е клубът да е в А група. Дру­гото е напълно безсмислена загуба на време. От ЦСКА на­ли вече са предложили вари­ант на БФС как да продъл­жат своя път?

Нали имаше и среща при премиера? Тогава защо БФС вече не е одобрил всичко и не е задействал не­щата? Крайно време е ЦСКА да се върне в А група, защо­то се видя, че елитът нищо не струва без този клуб", до­бави Илиев.

"Интересно ще ми е да ви­дя ЦСКА в битка за Суперкупата с Лудогорец. Ще бъде много трудно, защото Разг­рад са далеч от класата на останалите отбори.

Но при една силна селекция на ''Ар­мията" и малка доза шанс ЦСКА е напълно способен да спечели и този трофей", ко­ментира още Георги Илиев.