Босът на Монтана пощуря: Съдията е дупедавец!

снимка: SPORTA.BG

Босът на Монтана и кмет на града Златко Живков беше извън себе си от нерви и злоба след края на финала за Купата на България, който неговите възпитаници загубиха с 0:1 от ЦСКА. Вместо да уважи постижението на футболистите, които все пак се бориха и отстъпиха в мъжка битка на „армейците“ във финала, Живков, който е изявен левскар, започна да сипе помия по победителите след последния съдийски сигнал.

„Казаха ми преди мача, че 5 от 6 съдии ще свирят в полза на ЦСКА. Борис Галчев трябваше пет пъти да бъде изгонен, защото лежеше около 20 минути на терена. Какво толкова щеше да стане, ако мачът беше завършил 1:1.

Светослав Тодоров си изпълни поръчката, не казвам, че е нещастник, но просто не е много щастлив човек. Той е лицемер, помияр, пълен мухльо и дупедавец.

Съжалявам, че изобщо допуснах отбора ми да излезе на терена, ако знаех какво ще се получи, нямаше да им дам да играят“, коментира Живков, който нямаше да спре да сипе цинизми и помия по ЦСКА и съдиите, ако не бяха излезли няколко фенове на „армейците“, които прекратиха интервюто му.