Привърженици на ЦСКА: Г-н Божков, не ни трябвате, имаме си Гриша Ганчев

снимка: БГНЕС

Част от феновете на ЦСКА излязоха с остра декларация, в която изразяват подкрепата си към Гриша Ганчев и посочват постиженията на бизнесмена като финансов благодетел на "армейците".

В текста си те нападнаха Васил Божков и го призоваха да стои далеч от клуба, защото не им е нужен "оздравител", тъй като Гриша Ганчев е точно такъв.

Ето целия текст на декларацията, публикуван без редакторска намеса:

До г-н Васил Божков и цялата спортна общественост

Уважаеми г-н Божков,

Пишем ви по повод тиражираните в медийното пространство желания и намерения от ваша страна да оздравявате нашия клуб.

Г-н Божков, на първо място държим да ви информираме, че Футболен клубЦСКА си има оздравител и неговото име е Гриша Ганчев. 

За последната година г-н Ганчев направи толкова много, колкото никой друг ръководител преди него не е правил за ЦСКА, включваме и вас в това число. 

- Г-н Гриша Ганчев изгради отбор от нищото, който, не се съмняваме знаете, е на финал за Купа България и безапелационен първенец в групата, в която се състезава.

- Г-н Гриша Ганчев не се крие от никого и излезе пред целия стадион, с лицето си и името си и публично оповести своите намерения.

- Г-н Гриша Ганчев инвестира в базата на ЦСКА – стартира ремонтни дейности на Панчарево и „Армията“.

- Г-н Гриша Ганчев редовно изплаща месечните възнаграждения на отбора и служителите в администрацията. От година насам не чуваме да се говори за невзети заплати, не се вадят джобове и не се надигат бунтове – в клуба се мисли и се говори само и единствено за футбол.

- Г-н Гриша Ганчев успя да обедини цялата „червена“ общност. Г-н Божков, вие спомняте ли си някога преди това привържениците на ЦСКА да са били толкова сплотени?

Можем да напишем още доста неща, но не намираме за нужно. Всеки знае кой е Гриша Ганчев и какво е направил той за българския спорт. 

Г-н Божков, съветваме ви да стоите далеч от нашия любим клуб и да не се водите по нечий други подбуди и интереси. Смятаме ви за наистина сериозен бизнесмен и успял човек, но сме убедени, че вашето място не е в ЦСКА

Няма фен на „Армията“, който да не си спомня за изпуснатата титла под ваше ръководство, за безбройните и ежедневни скандали на стадиона, за конфликтите с феновете... и по тази тема можем да си говорим надълго и нашироко, но също не мислим, че е нужно.

Г-н Божков, останете си със здраве и оставете ЦСКА на истинския му оздравител – Гриша Ганчев.

В ИМЕТО НА ЦСКА...

От: „Червена лудост 1948“, „Армейци завинаги“, „Червени интелектуалци“, „Червена Шабла“, „Армейци Добрич“, „Разград е червен“ и хора, на които наистина им пука за ЦСКА...