ЦИРК: Синдикът на ЦСКА отрече Васил Божков да е предлагал оздравителен план

снимка: БГНЕС

Синдикът на ЦСКА – Дора Милева, коментира появилите се информации, че е получила конкретен оздравителен план за "армейците" от Васил Божков и неговата компания "Нове Холдинг".

Тя напълно отхвърли спекулациите, като уточни, че е получила единствено инвестиционни намерения от ФК ЦСКА. "Не мога потвърдя, че писмото е изпратено от Васил Божков. То идва от Цветомир Найденов, който е председател на ФК ЦСКА. Няма предложен оздравителен план, а само предложени инвестиционни намерения. Никъде в документа не се споменава "Нове Холдинг", компанията на Васил Божков или конкретно неговото име. Предложението е внесено от ФК ЦСКА София. Най-добрият вариант за всяко едно дружество в несъстоятелност е то да бъде оздравено", категорична бе Милева пред Канал 3.

Синдикът призова да не се вярва на спекулациите за дълговете на ЦСКА, а официално колко са те, ще стане ясно в средата на следващия месец. "Запознах се с документа с намеренията за оздравяване на дружеството. Не мога да кажа колко са дълговете на ЦСКА към момента. Съдията обясни, че ще се произнесе в срок, което означава, че до средата на май ще стане ясно колко са задълженията на клуба. Не вярвайте на спекулациите, че ще се увеличат или намалеят. Не вярвайте на цифрите", добави Милева.