Безпроблемно: Победната серия на ЦСКА продължава

снимка: www.facebook.com/CSKAFC

Отборът на ЦСКА продължава наказателната си акция в родната В група, като днес те се наложиха с 3:0 над домакините от Ботев (Ихтиман). Капитанът на "червените" Борис Галчев се отличи с две попадения, а Преслав Йорданов добави още едно.

През първата част на двубоя играчите на Христо Янев направиха половин дузина пропуски, като в "най-грешен" се превърна Костадин Хазуров, който на няколко пъти пропусна от чисти позиции.

През вторите 45 минути пропуските продължиха, но дойде време и за голове. "Червените" бяха поведени към успеха от своя капитан Борис Галчев, който се разписа в 63-тата минута след добра асистенция на Преслав Йорданов. Четири минути преди последния съдийски сигнал и самият Йорданов успя също да се разпише, след като седем минути преди това бе направил фрапантен пропуск от няколко метра. Все пак таранът се разписа след качествен пас на Галчев.

В последната минута от редовното време капитанът на 31-кратните шампиони на България отново бе в прегръдките на съотборниците си, след като с хубав шут с вътрешен фалц прати топката в далечния ъгъл на вратата на Ботев (Ихтиман).