(ВИДЕО+СНИМКИ) О, ДА! Николета има повече от секси съперница за сърцето и кревата на Роналдо

галерия:

Мистерията, която тормозеше няколко дни спортния и клюкарски свят около тайната приятелка на Кристиано Роналдо бе разкрита. Оказа се, че хубавицата, която бе заснета да разменя целувки и други неща с португалеца е колумбийският модел Паула Суарес.

Вчера в медиите на Иберийския полуостров се появи лъжлива информация, че сексбомбата е испанският модел Ева Фернандес Онтаная. Това подведе и Sporta.bg, з акоето се извиняваме. За сметка на това сега Ви предлагаме горещи фотоси на напращялата мадама Паула Суарес и се надяваме така да ни простите.

4157213

Тя е родена в Богота и е фенка на Реал (Мадрид), като дори ходи на мачове на "Бернабеу". Брюнетката е имала работни ангажименти като модел в Колумбия и Испания. Запознала се с Роналдо в нощен клуб в Ибиса и Кристиано я поканил на яхтата си.

Паула Суарес се оказва конкурентка за сърцето и кревата на родната силиконка Николета Лозанова. Наскоро стана ясно, че пловдивчанката е имала взимане-даване с Кристиано, но явно не е успяла да използва чара и уменията си докрай, защото мегазвездата набързо се е наситил на прелестите й.

 

4157214Наскоро в тв интервю Лозанова бе запитана дали е истина, че е имала интимен контакт с Роналдо. Тя почти призна това като заяви: Не искам сега да коментирам тази тема, някойн друг път...!"

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ПРЕКРАСНАТА ПАУЛА СУАРЕС !!!