Бебе разделило Николета Лозанова и суперзвездата Кристиано Роналдо

снимка: Facebook/ Nikoleta Lozanova

Голямата звезда на Реал М Кристиано Роналдо окончателно би шута на плеймейтката Николета Лозанова. Оборотната пловдивчанка загуби най-ценното бижу във футболната си колекция, след като преди това завъртя нашите герои Николай Михайлов и Валери Божинов. Причината за раздялата е нежеланието на португалския ас да направи дете на Лозанова.

Николета пробвала да врътне номер, подобен на този, с който хвана Божинов. При трикратния носител на Златната топка обаче такива не минават. Само с няколко думи Кристиано дал да се разбере, че няма намерение отношенията му с настоящата тв водеща да стават сериозни, пише Всеки ден. Първоначално мъжемелачката взела това решение на CR7 за временно и опитала отново да хвърли мрежи около него. С обаждания и съобщения Лозанова правела всичко възможно да си върне един от най-желаните мъже в света.

Всичко приключило, когато плеймейтката разбрала, че футболистът ще става баща за втори път. Както е известно, португалецът отново ще плати на сурогатна майка, която да износи бебето му.

Любовната авантюра между Николета и Кристиано започнала през ноември миналата година, когато двамата се засекли в хотел в Испания. Видяла възможността да атакува висока топка като Роналдо, Лозанова изобщо не чакала втора покана и съвсем скоро успяла да стигне до ръкостискане със звездата. Едва ли е бил много далеч и моментът, когато те се озовали в леглото. Кристиано едва ли попадал за първи път в подобен сюжет, но този път хлътнал по българката и не искал само секс за една нощ. А когато Кристиано поиска нещо, обикновено става на неговото. Така било и сега.

Двамата се виждали още няколко пъти, но след настоятелните приказки на Лозанова за бебе и щастливо бъдеще заедно Роналдо духнал и не искал да чува повече за българската си изгора. С мимолетната връзка между суперзвездата и бившата си съпруга бил запознат и Валери Божинов. Нападателят на Партизан обаче дал дума, че няма да говори по тази тема.

И докато Кристиано вече се подготвя за раждането на второто му дете, Лозанова е в трескаво очакване кой е следващият мъж, който ще й предложи животът.

Голямата звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо окончателно би шута на плеймейтката Николета Лозанова. Оборотната пловдивчанка загуби най-ценното бижу във футболната си колекция, след като преди това завъртя нашите герои Николай Михайлов и Валери Божинов. Според в. "Всеки ден" причината за раздялата е нежеланието на португалския ас да направи дете на Лозанова. Николета пробвала да врътне номер, подобен на този, с който хвана Божинов. При трикратния носител на Златната топка обаче такива не минават. Само с няколко думи Кристиано дал да се разбере, че няма намерение отношенията му с настоящата тв водеща да стават сериозни. Първоначално мъжемелачката взела това решение на Роналдо за временно и опитала отново да хвърли мрежи около него. С обаждания и съобщения Лозанова правела всичко възможно да си върне един от най-желаните мъже в света. Всичко приключило, когато плеймейтката разбрала, че футболистът ще става баща за втори път. Както е известно, португалецът отново ще плати на сурогатна майка, която да износи бебето му. Любовната авантюра между Николета и Кристиано започнала през ноември миналата година, когато двамата се засекли в хотел в Испания. Видяла възможността да атакува висока топка като Роналдо, Лозанова изобщо не чакала втора покана и съвсем скоро успяла да стигне до ръкостискане със звездата. Едва ли е бил много далеч и моментът, когато те се озовали в леглото. Кристиано едва ли попадал за първи път в подобен сюжет, но този път хлътнал по българката и не искал само секс за една нощ. А когато Кристиано поиска нещо, обикновено става на неговото. Така било и сега. Двамата се виждали още няколко пъти, но след настоятелните приказки на Лозанова за бебе и щастливо бъдеще заедно Роналдо духнал и не искал да чува повече за българската си изгора. С мимолетната връзка между суперзвездата и бившата си съпруга бил запознат и Валери Божинов. Нападателят на Партизан обаче дал дума, че няма да говори по тази тема. И докато Кристиано вече се подготвя за раждането на второто му дете, Лозанова е в трескаво очакване кой е следващият мъж, който ще й предложи животът. Прочети още на: http://www.gol.bg/interesno/2016-05-05/nilo-iskala-bebe-ot-ronaldo-toy-y-bil-shuta-galeriya