Неймар се оказа фен на Реал Мадрид - вижте доказателствата

снимка: БГНЕС/EPA

Бразилската звезда на Барселона Неймар е изпратил доста интересно съобщение до агента на големия съперник Реал Мадрид Юни Калафат, пише "El Confidencial".

Калафат, който е известен с това, че обикаля Южна Америка и търси млади таланти, които да привлече в "белия балет" се е срещал с Ней още, когато нападателят е бил едва 14-годишен. Тогава той е бил одобрен за школата ни тима, но до преминаване на "Сантяго Бернабеу" така и не се стига.

Сега, 10 години по-късно двамата още поддържат връзка и си контактуват по телефонното приложение WhatsАpp. Именно от там идват доказателствата на "El Confidencial", че Неймар в скоро време ще стане част от мадридския гранд, след като е пратил съобщение до Калафат, което е гласяло: Юни, добре ли пътува? Ти знаеш, че съм мадридист. Само Реал!

В последно време доста се говори за футболиста, който пристигна в каталунската столица през 2013. Той непрестанно е спряган с транфери както в Реал Мадрид, така и в Манчестър Юнайтед. 

Според медиите в Испания президентът на 10-кратните европейски шампиони Флорентино Перес е готов да предложи на Неймар заплата в размер на 35 милиона евро на година, както и още 30 милиона под формата на различни бонуси.