Трансферни слухове и новини от последните 24 часа

снимка: БТА/AP

"Дейли Експрес": Ливърпул официално преговаря с Барселона за тийнейжъра Адама Траоре, който ще пристигне на "Анфийлд" под наем. Брендън Роджърс може да предложи място на младока в стартовия състав след продажбата на Рахийм Стърлинг.

"Метро": Отборът на Ливърпул ще се опита да прилече халфа на Нюкасъл Муса Сисоко преди началото на сезона, като от "свраките" го оценяват на 17 милиона паунда.

"Corriere dello Sport": Италианският шампион Ювентус ще се опита да привлече Мехди Бенатиа от Байерн (Мюнхен), тъй като Джорджо Киелини и Андреа Барзали страдат от травми.

"Gazzetta dello Sport": Трансферът на Един Джеко от Манчестър Сити в Рома се бави, тъй като двата тима още не са се договорили за трансферната сума на играча. Нападателят иска колкото може по-бързо да започне тренировки с "вълците", но те от своя страна са готови да заплатят 14 милиона паунда, а не 21, колкото искат "гражданите".

"Дейли Мейл": Астън Вила ще се опита да привлече центрлания защитник на Уест Бромич Албиън Джолиън Лескът.

"Cadena SER": Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е обявил пред централния бранител Серхио Рамос, че няма да му позволи по никакъв начин да напусне тима, след което испанецът е подписал своя нов договор.

"Дейли Мейл": Отборът на Челси е готов да направи оферта от 30 милиона лири за централния защитник на Евертън Джон Стоунс и по този начин да сложат край на "трансферната сага" около младока. "Карамелите" вече отказаха две оферти на "сините", но по всичко изглежда, че третата ще бъде успешна.

"Метро": Ръководството на Реал Мадрид е готово да приеме офертата на Арсенал за Карим Бензема. Последната оферта на "топчиите" е в размер на 40 милиона лири, като се очаква тази сума да накара Перес и компания да продадат френския нападател.