Флорентино Перес се срещна с ръководството на ПСЖ, ще има ли голям трансфер?

снимка: БТА/AP

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес е имал среща със собствениците на френския шампион Пари Сен Жермен в Катар тази събота, за да обсъдят евентуална продажба на Кристиано Роналдо, твърди "France Football".

Френското списание твърди, че от парижкия клуб имат желание да отправят своята оферта, която да доведе суперзвездата на "Парк де Пренс" през следващия сезон.

С облекченията, които ФИФА ще направи относно правилото за финансов феърплей, отбори като ПСЖ и Манчестър Сити ще могат отново да правят гръмките трансфери, с които ги помним от преди няколко години.

Роналдо е една от най-големите цели на френския шампион, като от клуба се опитват да го привлекат в продължение на няколко години, но все без успех. Сега обаче Перес сякаш е размислил и е в очакване на една стойностна оферта, която да го накара да продаде суперзвездата си.

ПСЖ вече доказаха, че нямат никакви финансови затруднения, като последния голям трансфер, който направиха бе с привличането на Единсон Кавани от Наполи за 64,5 милиона евро. 

В заключение списанието твърди, че от "кралския клуб" са готови да се разделят с Роналдо, но има едно условие - офертата, която ПСЖ изпрати трябва да подобри рекорда за най-скъп играч.