Роналдо побесня на интервю (ВИДЕО)

Кристиано Роналдо си тръгна бесен от интервю. Негов асистент прекрати разговора в Лас Вегас, част от кампания на „Найк“, защото е изтекло уговореното време.

Кристиано стана след думите „Край! Край!“, но замърмори: „Караш ме да изглеждам враждебен към журналистите! Правиш ме на глупак....“ Успоредно Роналдо подметна към задавалите въпроси: „Много благодаря, момчета! Бай!“

Кристиано застана за първи път на живо пред медийни хиени от 7 февруари. Той млъкна, защото се обиди на реакцията за празнуването на рождения му ден след 0:4 с Атлетико. През юни имаше 3 изявления на аса, но две бяха в социални мрежи, а третото - по телефона за португалския „А Бола“.

CR7 отговори на въпроси на журналистите свързани с новия треньор на Реал Мадрид Рафаел Бенитес, също за бъдещето на Серхио Рамос, а на края и за трансфера на Стивън Джерард в Лос Анджелис Галакси.

"Бенитес е опитен треньор, а и това е най-големия клуб. Винаги е прекрасно да си в Реал без значение дали си треньор или играч. Интересно ми е да видя какво ще стане, дали ще спечелим някои значими трофеи - гледам с нетърпение към бъдещата ми работа с него", сподели суперзвездата относно Бенитес.

Веднага след това той получи въпрос за бъдещето на съотборника си Серхио Рамос, но Роналдо прекъсна журналистите с думите: Не знам.

"Трансферът на Стивън Джерард е прекрасен за него. Фантастичен играч, направи страхотна кариера в Европа. Сега идва в Америка и мисля, че това е прекрасно за феновете тук, които ще се насладят на страхотната му игра", бе последното, което португалецът каза преди да бъде прекъснат от асистента му.