КРАСИВО: Грешникът Хуанфран се извини на феновете, те го аплодираха бурно (ВИДЕО)

галерия:

снимка: БГНЕС/EPA

Отборът на Атлетико (Мадрид) загуби за трети път финала на Шампионска лига и все още няма най-ценния европейски клубен трофей във витрината си.

Играчите на Диего Симеоне играха два финала в турнира в рамките на три години, но така и не намериха пътя към успеха срещу Реал Мадрид.

През 2014 година Серхио Рамос изравни за 1:1 дълбоко в добавеното време, а след това "белия балет" наниза още три попадения в продълженията за крайното 4:1.

Снощи "дюшекчиите" намериха сили да изравнят резултата във финала отново с Реал, а след като и в продълженията нямаше гол, се стигна до рулетката на дузпите.

Там единствено Хуанфран пропусна своя удар от бялата точка, а секунди по-късно суперзвездата на "лос бланкос" Кристиано Роналдо бе точен, за да донесе Единадесетата за Реал.

4156863

Осъзнал какво е направил, Хуанфран побърза да отиде, за да се извини на феновете на Атлетико, като дори се поклони почти до земята. Привържениците от своя страна му отговориха по най-красивия начин - станаха на крака и бурно го аплодираха.