В Атлетико М се надъхват: С най-малко получени голове в Европа сме и бележим във всеки мач

снимка: БГНЕС/EPA

Атлетико Мадрид ще разчита на своята прословута отборна игра в днешния полуфинален-мач срещу Байерн Мюнхен в Шампионска лига. Това заяви нападателят на Атлетико Фернандо Торес.

Испанците имат минимален аванс от 1:0 след първия мач и ще опитат да го запазят и да играя на втори финал в турнира в последните три сезона.

"Знаем кои сме и какво представляваме. Ако играем като отбор, може да победим всеки", коментира Торес.

"Ние сме получили най-малко голове в Европа. Освен това бележим почти във всеки мач тази пролет. Излизаме утре за победа и да осъществим целта си. Важно е да покажем отборен дух. Всеки е мач е битка и всички трябва да си помагаме на терена. Байерн Мюнхен вероятно е най-силният отбор, който срещаме този сезон", каза още Торес.

В състава на Атлетико се завръща опитният защитник Диего Годин, който лекуваше контузия. Старши треньорът Диего Симеоне обаче не пожела да разкрие дали ще заложи на него в стартовия състав.

"Имаме четирима класни централни защитници. Ще видим кой ще играе. Имаме млади играчи, с които е удоволствие да се работи. Работата, която свършихме през тези 4,5 години дава резултати", каза Симеоне.