Моуриньо осъди думите на Джерард за конфликт с Тери

снимка: БТА/AP

Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо заяви, че няма никакъв конфликт между него и капитана на "сините" Джон Тери. 

Вчера лондончани спечелиха с убедителното 4:0 домакинството си на Макаби (Тел Авив) в първия си мач за сезона от турнира Шампионска лига, а централният бранител изгледа целия двубой от резервната скамейка. 

Стивън Джерард, който е бивш съотборник на Тери в националния отбор на Англия, сподели мнението си по темата, като бе изненадан, че 34-годишният бранител е пропуснал срещата.

"Според мен има търкания между Моуриньо и Тери. Той е твой капитан, а ти разчиташ на него веднъж в седмицата, а в следващия мач го оставяш на пейката. Това е странно", заяви Стиви Джи пред "BT Sport".

"Стивън греши. С Джон сме в прекрасни отношения. Той греши, защото двамата нямаме проблеми", веднага след това контрира Моу.

Специалния направи някои промени в стартовите си 11, в сравнение с последния мач на тима във Висшата лига. За разочарование на португалския специалист, неговата звезда Еден Азар отново го разочарова, след като пропусна дузпа в началото на срещата, а по-късно, при втора отсъдена, той не получи правото да я бие. За щастие на мениджъра обаче, Уилиан, Оскар, Диего Коста и Сеск Фабрегас успяха да се разпишат за комфортната победа на Челси снощи.