Шампионите от ПСЖ се изпокараха, Ибрахимович псуван от свой

снимка: БГНЕС/EPA

Отборът на Пари Сен Жермен спечели рано, рано титлата във Франция, след като се наложи с гръмкото 9:0 като гост на Троа. В срещата, в която по всичко личеше, че в тима на Лоран Блан липсват лошите отношения, всъщност е имало чутовен скандал.

Въпреки удобната преднина от 3:0 на полувремето, звездата на тима Златан Ибрахимович е бил крайно разочарован от това, че още не се е разписал и си позволил да обвини за това халфове и защитници.

Шведът захапал първо Грегъри ван дер Вийл с думите "Давай ми по-добри пасове", на което получил отговор "Правя каквото мога, ако успея ще ти дам".

Това обаче никак не се понравило на стройния нападател, който отново се обърнал към съотборника си "Слушай, прави това, което ти казвам и всичко ще е наред". Изнервеният холандец не успял повече да мълчи пред нахалния си колега и му изкрещял "Fuck off", с което разговорът между двамата приключил.

Явно Ибра се е почувствал по-добре след скандала със своя съотборник, тъй като след почивката наниза четири от следващите шест гола за крайното 9:0.

Интересен факт от този мач е, че след разправията, Ван дер Вийл е поискал от треньора Лоран Блан да бъде заменен и само минута след подновяването на играта, холандецът напусна терена за сметка на Маркиньос.