Ще се бори ли за титлата Ливърпул? Мнение на снукър звезда с „червено“ сърце

снимка: БГНЕС/EPA

17-ият в световната ранглиста по снукър Робърт Милкинс е съперник на единствения български представител в основната схема на турнира PTC Bulgaria Open. Двамата излизат един срещу друг в събота, 7 ноември, от 11 часа (по предварителна програма, възможни са леки размествания според продължителността на мачовете) в зала „Универсиада“.

Sporta.bg вече ви представи в обширно интервю мнението на Млекаря за България и очакванията му от предстоящия мач.

По-сериозните фенове на снукъра вероятно знаят, че Милкинс е ревностен почитател на Ливърпул. Вълнува ли се от назначението на Юрген Клоп, от първата победа в Лига Европа и от серията от 14 мача без допуснато поражение?

„Роджърс трябваше да си отиде, защото нищо не се случваше. Очевидно е, че играчите при него не се чувстваха добре. При Клоп, от друга страна, те са способни да се преставят по-добре, а и вече победихме един солиден отбор като Рубин.

Ливърпул имаха 60% притежание на топката, и то като гост срещу такъв отбор. Надявам се да заиграем още по-добре, когато се върнат Даниел Стъридж и още няколко отсъстващи. Не знам защо английските отбори не взимат насериозно Лига Европа.

Надявам се за трофей този сезон, не можем още да очакваме титла, но може би догодина тимът ще е готов. Един трофей ще ни повиши и самочувствието, за да можем да започнем силно следващия сезон. Вълнувам се от присъствието на Клоп, надявам се да може да изгради състава си и да се подобрява постепенно“, каза Милкинс за Sporta.bg