Реал Мадрид с интерес към Златан Ибрахимович

снимка: psg.fr

Най-новата трансферна новина, която обиколи испанските медии е, че звездата на Златан Ибрахимович е набелязан от испанския гранд Реал Мадрид.

Бившият президент на "белия балет" Рамон Калдерон написа в социалната мрежа Twitter, че към Ибра голям интерес и не малък шанс да пристигне на "Сантяго Бернабеу".

Калдерон бе президент на "кралския клуб" между 2006 и 2009 година и е главният "виновник" суперзвездата Кристиано Роналдо да носи в момента бялата тениска. 

В момента бившият президент работи като адвокат и е доста информиран около случващото се в тима на Реал, което кара феновете на отбора да вярват на поста му в Twitter.

Испанският вестник "Спорт" също обяви новината, като според изданието Флорентино Перес е имал среща със собственика на Пари Сен Жермен Емир Ал Тани в Катар и двамата са разговаряли не малко време. "Спорт" вярва, че Ал Тани е заинтересован от предложението на Перес и евентуален трансфер е възможен още лятото, тъй като френският тим иска да се раздели със звездата си заради огромната му заплата, а на негово място да привлече друг футболист от световна класа.

Ако тази сделка стане факт със сигурност ще спечели приза за "Трансфер на лятото", а феновете с нетърпение ще чакат дербито между Реал и Барселона, след като Ибракадабра игра за каталунците в един етап от кариерата си.