Интер и Сент Етиен оттегчиха "Джузепе Меаца"

снимка: БТА/AP

Отборите на Интер и Сент Етиен записаха един от най-скучните мачове в Лига Европа през настоящия сезона и логично малкото фенове на "Джузепе Меаца" видяха равенство 0:0 между италианци и французи в група F.

Двата отбора не впечатлиха с играта си, като чистите положения в двубоя лиспваха, а двата тима заложиха на силна защита и се бранеха отлично.

Единствената добра възможност се откри пред Кузманович, който в 65' получи топката в наказателното поле и стреля силно, но вратарят на Сент Етиен се отчете с прекрасно спасяване, запазвайки равенството.

Валтер Мацари беше дал почивка на повечето си титуляри, а за пръв път с капитанската лента се появи Фреди Гуарин, който по принцип е резерва при "нерадзурите".

Голяма изненада пък се получи в другия двубой от групата, след като азербайджанският Карабаг стигна до победа с 1:0 като гост на Днипро.

След изиграването на днешните мачове Интер оглавява група F с актив от 7 точки и 3:0 голова разлика. Карабаг излезе на 2-о място с 4 точки. Следват Сент Етиен с 3 и Днипро с 1.