Трус и бой в Интер след издънката срещу ЦСКА! Лудия сменя Манчини

Марсело Биелса все пак може да работи в италианския футбол, тъй като името му се свързва с Интер и дори се говори, че тимът от Милано вече е установил контакт с него.

Според италианското издание "Медия сет" от ръководството на клуба са се свързали с ексцентричния специалист, който е известен с прякора си Лудия. Интересно е да се припомни, че последният парафира договор и трябваше да поеме Лацио, но в последния момент взе абсурдно решение, че не му се живее в Рим и се отметна.

Биелса обаче е в прекрасни отношения с Хавиер Санети, който е вицепрезидент в Интер, докато настоящият треньор Роберто Манчини може би ще напусне клуба, тъй като между него и ръководството няма никакво разбирателство. Интер обаче ще трябва да побърза, ако иска да примами Биелса, тъй като специалистът е спряган и за нов селекционер на родината си Аржентина.

За смяната на Манчини с Биелса вероятно ще спомогне и загубата на "нерадзурите" от ЦСКА. Издънката срещу българския тим изнерви до краен предел феновете и играчите на миланския гранд.

Ултрасите изпуснаха нервите си още по време на мача с "червените" на клубната база, а напрежението ескалира малко след края на двубоя. 

По време на мача част от агитката обиждаше втория вратар Хуан Пабло Карисо, който пази след почивката. Нервите на уругваеца не издържаха и той тръгна да бие един от най-активните в псувните към него привърженици. 

Стражът започна да се катери по предпазната ограда, за да се докопа до обиждащия го. В крайна сметка до размяна на удари не се стигна и страстите се поуталожиха без повече инциденти. 

Феновете на "нерадзурите" са разтревожени от състоянието на отбора си 10 дни след началото на подготовката. Досега италианците две контроли, като завършиха наравно с тотални аматьори от Австрия, а после паднаха и от ЦСКА с 1:2.