На Кралев не му се говори за ЦСКА: Не ме питайте мен за това

снимка: БГНЕС

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев присъства на поредната среща между представители на клубовете и на Българския футболен съюз.

След края ѝ той даде изявление пред медиите, но не заяви нищо конкретно, както обикновено се случва след поредни сбирки, предишната от които беше вчера.

В крайна сметка министърът разкри, че той няма никакво отношение по казуса ЦСКА и не може да говори по темата, с което предизвика въпросите защо тогава се е изказвал и дори е давал обещания на сегашните ръководители в клуба.

„Не ме питайте за новини от ЦСКА. Не мога да коментирам срещата при премиера, на която не съм бил. Други хора трябва да питате. Има си съд, инвеститори, ръководство, те са хората, които трябва да коментират. Ние нямаме отношение.“

„Не мога да коментирам и за новото дружество ЦСКА, което се появи. Ако попадна в ситуация да се чудя на кой ЦСКА да дадем лиценз, тогава ще коментирам“, заяви спортният министър.

По темата, по която Кралев можеше да говори, той не каза нищо - някои клубове ще получат помощ за стадионите си, но умерена, като не е ясно каква и за кои клубове става въпрос.