Президентите на Наполи и Дженоа се оказаха селски пръчки

снимка: napoli.ws

Ако има първенство от минаващите за големи, където се случват по-сериозни глупости и от тези в родната А група - то със сигурност това е италианската Серия А. Потвърждението за това идва от авторитетното издание "Кориере дела Сера".

Вестникът разкрива уникална изцепка, която са си позволили двама от собствениците на традиционни отбори от футболния елит на Ботуша. Става въпрос за боса на лидера Наполи Аурелио де Лауернтис и този на Дженоа Енрико Прециози. 

Двамата са си разменили удари в средата на седмицата. Това се е случило по време на среща между лидерите на всички тимове от италианския елит за разпределението на тв правата. 

Разправията е била предизвикана от Де Лаурентис, който изкрещял по адрес на колегата си Прециози: "Тук има представители на отбори, които трябва да останат само по един сезон в Серия А". 

Това отприщила реципрочна реакция от боса на Дженоа и след размяна на доста солени обиди, в крайна сметка двамата си разменили по един удар с юмрук в лицето, преди да бъдат разтървани. Повече детайли обаче не се съобщават.